Once You Go Lumberjack

Problem Clicking Into Forums/Threads

Discussion in 'Suggestions & Support' started by MightyWhitey, Dec 1, 2018.

  1. MightyWhitey

    MightyWhitey

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    1,685
    Likes Received:
    5,940
    Location:
    5 miles South of the "cheddar curtain".
    About 50-60% of the time, I need to click two or three times before it finally goes. The heading or title highlights and gets underlined, but when I click, it's a no go often.

    All other sites I frequent do not do this.

    Ideas???
     
  2. Grizzly Adam

    Grizzly Adam Technical Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    14,096
    Likes Received:
    34,037
    Location:
    Lakota, Iowa
    Does any one specific part of the page cause more trouble for you?
     
    savemoney likes this.
  3. MightyWhitey

    MightyWhitey

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    1,685
    Likes Received:
    5,940
    Location:
    5 miles South of the "cheddar curtain".
    98% of the time I'm usually checking out the forums............don't go to other areas very often, so I don't know about there.

    But it'll often take 2-3 clicks when I either click "forum" or then trying to click into the sub-forums or individual threads.

    As I typed prior; this is the only site that it happens to me on. I use a Mac computer if that helps.
     
    savemoney likes this.
  4. Grizzly Adam

    Grizzly Adam Technical Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    14,096
    Likes Received:
    34,037
    Location:
    Lakota, Iowa
    It really doesn't. I am not sure what it could be. If it was just one page, like the main forum directory, I would have a place to look for an issue. I suspect that the problem is likely on your computer.
     
    savemoney likes this.
  5. MightyWhitey

    MightyWhitey

    Joined:
    Sep 28, 2014
    Messages:
    1,685
    Likes Received:
    5,940
    Location:
    5 miles South of the "cheddar curtain".
    Figure it out; I think.

    After my original post; for whatever reason, the snowflakes running across the screen stopped. Didn't have an issue at all.

    Now for some reason; the snowflakes have started again, and I've got the prior issues again.
     
    eatonpcat and savemoney like this.
  6. Grizzly Adam

    Grizzly Adam Technical Administrator

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    14,096
    Likes Received:
    34,037
    Location:
    Lakota, Iowa
  7. MikeInMa

    MikeInMa

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Messages:
    2,686
    Likes Received:
    18,152
    Location:
    Southern Worcester county
    Try a different browser?